Alltid med dig från början till slut

Vid projektet som tanke, under uppstart, som projektledning, vid leverans av inredning och montering.

Om oss

På Intero Interiör lockas vi av tanken att människor och företag återspeglas i den arkitektur, inredning och styling som representerar dem.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med inredning av offentlig miljö av varierande karaktär. Referenslistan är lång och vi har tillgång till ett av marknadens bredaste sortiment av just det där som sätter personlig prägel på miljön runt omkring dig; oavsett om det är den du eller dina kunder möter på ett hotell, på en kursgård, en konferensanläggning eller på ett kontor du själv eller någon annan besitter.

I ett uppdrag finns vi med dig från början till slut: vid projektet som tanke, under uppstart, som projektledning, vid leverans av inredning och montering. Inget jobb är för stort eller för litet för oss, vi brinner för alla uppdrag som landar på vårt bord.

Under uppdragsprocessen går vi runt på blankpolerade golv, tänder imaginära lampor, snurrar på osynliga skrivbordsstolar, sitter i drömska soffor och sträcker ut oss på schäslonger av färg, form, mönster, material, textur bredvid vackra saker och ting, men glömmer för den delen aldrig ekonomi, ergonomi och funktion, väl så viktiga element i planeringen av en miljö där människor skall vistas, trivas och arbeta.

Enkel elegans, kreativt kaos, avslappnad ambiance, internationell interiör. Du ger oss dina ord och vi låter ditt rum uttala dem.

-Intero Interiör